Skolmatskonferens

Närproducerade råvaror i skolmaten – visst är det möjligt!

Debatten om skolmaten blir allt hetare. Allmänheten reagerar mot färdigstekt köttfärs från Brasilien och kokt kyckling från Thailand. Samtidigt lider många kommuner av sparkrav. Men det går att servera bra skolmat på närproducerade råvaror utan att det behöver bli dyrare. Detta är temat för det seminarium som hålls på Elmia i oktober. Seminariet riktar sig till kostchefer, kommunpolitiker, upphandlare, kockar, grossister och andra involverade i skolmatsfrågan. Här får du konkreta tips på hur man får ekonomin att gå ihop med lokala råvaror. Du får också lyssna till hur andra kommuner jobbar och du får en inblick i vilka möjligheter som finns inom lagen för offentlig upphandling.

Läs mer >>>

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0